kEsAyAngAnku

Thursday, October 25, 2012

✿ ~ not in mood ~ ✿

hari ni sy x de mood nk bual ngn semua org.... so, tlg jangan ggu saya.... jangan bercakap ngn saya..... kalo bercakap pn, anda sume tidak dilayan.... thx....

~patience is much better~

✿ ~ dh nk raya... ~ ✿

dh nak raya lagi... kejabnya.... dalam kesempatan ini, saya nk mengucapkan selamat hari raya wat 


  • someone yg saya sayang n cinta... selamat hari raya dear... ( no perkataan syg lg...) ** nk wish jugak walaupun dia dh x sayang lg....
  • untuk keluarga saya...mak, ayah n adik saya....
  • untuk my best friend....
  • untuk member2 ofic...
  • untuk kawan2 1 class dlu....
  • untuk my follower...

n untuk semua yang kenal saya.... selamat hari raya.... kalo ade terkasar bahasa n kilaf saya sepanjang korang bersama saya, saya mohon maaf... saya hanya manusia biasa yang x lari dari buat salah... ape yang korang wat dekat saya, saya sentiasa maafkan korang.... semoga dlimpahkan kasih n sayang bersama yang tersayang.... amin....

~patience is much better~

Monday, October 15, 2012

✿ ~ laki tu stok mcm tukar baju.. ~ ✿

kadang-kadang nk percaya kt org ni x boleh sangat.... kalo time sayang, bukan main lagi.... kalo dh benci, main tabur ikt sedap mulut jer... yg sayang2 tu x de dh... yg ade, gosip liar.... 

siap boleh g wat fitnah.... gurl tu jahat... sosial... x sesuai la nk buat bini... amboi... mulut bukan main sedap lagi kn.... yg dengar pn, siap boleh buat mulut.... teruja la katakan.... babi ape pn x tahu la... npe....?? sb ppuan tu cantik yer...? sb dia baik ko x leh nk tgk dia ngn org lain...?? bukan sb dia jahat aku rse.....

aku mmg suke buat laki mcm pakai baju.... sb...

1) laki ni kadang2 x jujur pn... dh kwen, dh ade bini.... "bile tanya npe x tdo lg ni, i rdu kt u la..." babi ko... rdu ape... padahal bini x de g out station... rdu la ape la... tu ternyata lelaki tu bukan jenis yg setia.... kalo aku ni jahat, dh lama dh aku msg bini ko bg thu yg laki dia ni gatal.... tapi x sedar diri....!! org wat baik, dia macam sial jer..... siapleh bg thu ngn bini kesayangan dia yg bodoh tu aku yg goda dia... padahal ko yg guna no baru... mmg x masuk akal...!!

2) dh ade gf tapi mengaku single...!! huh.... lagi macam babi.... "sayang... npe kedit u cpt abis...?? i call mak i la.. ade hal.. u boleh top up kn untuk i x...?" ari2 tepon mak.... wah... sayang sgt kt mak.... tah2 kalo ddk umah, siap maki bagai.... tapi aku ni baik.... x pernah lak aku nk g kacau gf ko....

3) baru je nk kenal.... siap boleh nk cium bagai... wah2... ko igt aku ni baby doll ko....? ske2 ati ko nk cium aku...?? ko sape...?? tapi malangnye siap boleh cite kt sume org aku pernah cium dia.... padan ngn muka ko... fitnah sgt... kn dh senget mulut..... tu balasan...!!

4) ajk check - in.... ko igt aku ni pelacur tepi jalan...?? sorry... aku kenal ko 2 minggu pn aku x heran... x sayang ko pn aku x mati la.... nk ajk aku ikt balik umah... "kalo x ikt putus"... g mampus la sama ugutan ko... ade aku kesah....!!

5) siap nk bercinta ngn darah daging aku plak....!! wah.... seronoknya.... tu akak aku sial... bukan nye org luar ngn aku.... so, ko leh berampus dr hidup aku....

6) kalo text aku bukan main lg buruk kn sipolan tuh... tapi kalo ko text dia ko burukkan aku pulak...!! ni lagi la job yg paling aku suke...!! jahat x ko..?? ke ko baik dari aku...?? x faham la aku...

setengah laki ni suke bercerita... kalah ppuan.... bab malukan org, hish... tuhan jer yg tahu... tapi kalo nk wat bini nk yg elok2 jer,,, padahal dh rosakkan ank dara org.... tu jenis x sedar diri....!!

at fb ramai EX aku.... dh burukkan aku.... sibuk nk friend... semak la korang nih... aku x de wat salah pn ngn korang...!! sb aku baik erk korang sakit ati ngn aku...?? bile dh ade depan mata x nak hargai.. bile dh x de, sibuk nk wat dosa.... kalo dh suke nk burukkan aku, x yah nk friend ngn aku... x de kawan mcm korang pn aku x heran la....
~patience is much better~

Sunday, October 14, 2012

✿ ~ nicenye... ~ ✿


cantiknya.... nk gak la make up cm ni... wahai akak deena ku sayang, tolong make up saya macam ni yer... sgt colourful... like3...


~patience is much better~

when my arms around you I think you belong to me ... when you go, I guess you're not for me ... but, I've always missed you ....

~patience is much better~

✿ ~ muka buku.. ~ ✿

deactive acc facebook....

bye cinta... saya hanya cinta n sayang awak sampai mati....
saya rdu awak... so, sy x nk tgk awak sb saya akan rdu awak....:'( 

~patience is much better~

Saturday, October 13, 2012

✿ ~ harapan... ~ ✿


Kalau kita SAYANGKAN seseorang itu, LEPASKAN dia pergi, jangan kita halang dia... Andai sudah TERSURAT dia milik kita, suatu msa nanti dia pasti KEMBALI kepada kita walau SEHEBAT manapun pengganti yang dia JUMPA dan andai kita SAYANGKAN sesuatu benda itu, JANGANLAH kita genggam ia terlampau KUAT, bimbang ianya PECAH didalam genggaman kita SENDIRI...

Ingat... Cinta Allah perlu diutamakan..
Kerna... Cinta Allah... Cinta Abadi... 

aku x mengharapkan dia pergi tapi aku mengharap dia akan kembali.... really miss u...:'(

~patience is much better~

✿ ~ bila cik ila 'loglaq' ~ ✿

memandangkan ari ni jumaat, cik ila akan balik kerja lambat... cik ila akan g makan2 dulu sebelum balik... yg penting esok cuti... yeyyy.... seronok... boleh tdo x yah bangun2.... tapi kalo x bangun, mesti mak cik yang saya sewa umah ni akan isau.... mak cik ni syg saya agknye..:D (tolong la jangan berperasaan sendiri...)

tadi cik ila g jalan.... g mall... cari baju raya... (cara terbaik hilangkan stress... tapi stress jugak sebab bila bekenan x de saiz...!! hish... de je yang x kena....)

sambil jalan, mak cik yang saya sewa umah tu call... dh macam mak saya pulak.... dia risaukan sy kuar x balik2... terharu..!! :D

pas g cari baru yg cantik tapi x bersaiz, cik ila g mcD.... time for samurai....:D samurai betol... sampai bersilat diwatnya.. hahaha.... ice cream sy tumpah.... bag sy makan ice cream jugak... jijik.... kain pun basah.... dh la ayu ari ni.... g mall pkai bju kurung.... (ddk kuantan lg jd baik dari ddk tganu...!!) statement...!!

x nk lg beli samurai... abis baju n bag saya mkn ice cream..!!
~patience is much better~

Thursday, October 4, 2012

✿ ~ my wish or ur wish..:D ~ ✿


:: just wish u happy n success....::

miss every moment with u... thx a lot be a part of my life.... with u make me feel a year like a minute.... 


terharu x bile korang terbaca text mcm ni....? mgkin ade yg terharu.. mgkin ade yg x... hrmmm.... 

~patience is much better~