kEsAyAngAnku

Monday, October 15, 2012

✿ ~ laki tu stok mcm tukar baju.. ~ ✿

kadang-kadang nk percaya kt org ni x boleh sangat.... kalo time sayang, bukan main lagi.... kalo dh benci, main tabur ikt sedap mulut jer... yg sayang2 tu x de dh... yg ade, gosip liar.... 

siap boleh g wat fitnah.... gurl tu jahat... sosial... x sesuai la nk buat bini... amboi... mulut bukan main sedap lagi kn.... yg dengar pn, siap boleh buat mulut.... teruja la katakan.... babi ape pn x tahu la... npe....?? sb ppuan tu cantik yer...? sb dia baik ko x leh nk tgk dia ngn org lain...?? bukan sb dia jahat aku rse.....

aku mmg suke buat laki mcm pakai baju.... sb...

1) laki ni kadang2 x jujur pn... dh kwen, dh ade bini.... "bile tanya npe x tdo lg ni, i rdu kt u la..." babi ko... rdu ape... padahal bini x de g out station... rdu la ape la... tu ternyata lelaki tu bukan jenis yg setia.... kalo aku ni jahat, dh lama dh aku msg bini ko bg thu yg laki dia ni gatal.... tapi x sedar diri....!! org wat baik, dia macam sial jer..... siapleh bg thu ngn bini kesayangan dia yg bodoh tu aku yg goda dia... padahal ko yg guna no baru... mmg x masuk akal...!!

2) dh ade gf tapi mengaku single...!! huh.... lagi macam babi.... "sayang... npe kedit u cpt abis...?? i call mak i la.. ade hal.. u boleh top up kn untuk i x...?" ari2 tepon mak.... wah... sayang sgt kt mak.... tah2 kalo ddk umah, siap maki bagai.... tapi aku ni baik.... x pernah lak aku nk g kacau gf ko....

3) baru je nk kenal.... siap boleh nk cium bagai... wah2... ko igt aku ni baby doll ko....? ske2 ati ko nk cium aku...?? ko sape...?? tapi malangnye siap boleh cite kt sume org aku pernah cium dia.... padan ngn muka ko... fitnah sgt... kn dh senget mulut..... tu balasan...!!

4) ajk check - in.... ko igt aku ni pelacur tepi jalan...?? sorry... aku kenal ko 2 minggu pn aku x heran... x sayang ko pn aku x mati la.... nk ajk aku ikt balik umah... "kalo x ikt putus"... g mampus la sama ugutan ko... ade aku kesah....!!

5) siap nk bercinta ngn darah daging aku plak....!! wah.... seronoknya.... tu akak aku sial... bukan nye org luar ngn aku.... so, ko leh berampus dr hidup aku....

6) kalo text aku bukan main lg buruk kn sipolan tuh... tapi kalo ko text dia ko burukkan aku pulak...!! ni lagi la job yg paling aku suke...!! jahat x ko..?? ke ko baik dari aku...?? x faham la aku...

setengah laki ni suke bercerita... kalah ppuan.... bab malukan org, hish... tuhan jer yg tahu... tapi kalo nk wat bini nk yg elok2 jer,,, padahal dh rosakkan ank dara org.... tu jenis x sedar diri....!!

at fb ramai EX aku.... dh burukkan aku.... sibuk nk friend... semak la korang nih... aku x de wat salah pn ngn korang...!! sb aku baik erk korang sakit ati ngn aku...?? bile dh ade depan mata x nak hargai.. bile dh x de, sibuk nk wat dosa.... kalo dh suke nk burukkan aku, x yah nk friend ngn aku... x de kawan mcm korang pn aku x heran la....
~patience is much better~

No comments: