kEsAyAngAnku

Wednesday, September 28, 2011

:: perampas ::

salam.. hye All

seperti yg kite tahu PERAMPAS selalu dikaitkan sebagai orang ketiga dalam hubungan cinta yang terjalin... 

Istilah PERAMPAS juga dapat diertikan positif sebagai peringatan bagi kita.... 
Contohnya seperti semua harta yang kita miliki pasti pada suatu masa akan dirampas juga oleh ahli waris kita. Maka janganlah kita bangga akan harta yang kita miliki kerana didalam harta tersebut juga ada hak milik orang lain. Baik hak orang yang tak mampu ataupun hak waris kita....

----@

tapi dulu time umo cik ila aroud 20 cm tuh, selalu jer tgk ppuan gaduh ngn ppuan lain untuk merebut cinta seorang lelaki... kononnyer perampas la.. hahaha... kelakar betol... sekarang ni pn same... bayangkan cik ila yg 25 tahun ni nak jadi perampas untuk budak yg umo dia 21 tahun... mmg x la kn... bg cik ila, diaorang baya adik cik ila jer....

tp kalo tiap kali ade org cari hal ngn cik ila, cik ila cakap cm ni jer 
>>>> saya nak yang berbumbung jer.. saya ni jenis mata duitan... so, kalo x hensom pn, asal duit banyak cik ila nk jer... if bF korang naik moto @ jalan kaki + study, cik ila x mo k... cutting anak datuk baru cik ila layan.... 

bukan niat pape pn... tapi saje x nak cari pasal ngn adik2 bawah umo... kang kite pulak orang cakap bodoh.. no k...!!

p/s : ku x perlukan bF korang pn.... ni view ni bF... bagi org lain x de rupa... tapi bagi aku dia yg terbaik....



~patience is much better~

2 comments:

ieyza afieyna said...

ade gak org penah kata ieyza rampas balaks die.padahal dia la yg mermpas . sbb bf die kapel dgn ieyza bru die. kiranye laki tu kapel smpai dua org la. so sape yg salah. laki yang salah. damn

~miss dyeLa~ said...

mmg pn... so, x leh nk salahkan kita... kita x tahu pn boy tu dh berpunya or x... lain la kalo kita mmg ddk serumah ngn dia kn... x leh nak kawal ape yg dia wat belakang kita..