kEsAyAngAnku

Saturday, August 24, 2013

✿ ~ dating...!! dating...!! dating...!! ~ ✿

dh hampir 5 tahun kenal dia... 22 Nov 2013 akan datang x lame lg.... bab kawen jangan tanya saya... tnye orang yang nk masuk minang tu ye... saya menunggu je... ape pn, doakan la kami... ewahh..!!

16 hb 8 en kekasih datang cni.... g tgk wayang cite "lemak kampung santan..." kelakar citenya... tp panggung kami yang pnya... ada bpe orang je... dengar en kekasih je gelak... malu saya... kuat sgt dia gelak... nasib baik la dlm pggung gelap kn... x de la orang nk cam muka n tnye sapa empunya dr yang gelak sampai nk pecah panggung...

2 hari berturut2 g makan pizza... tp rasa pizza tu sgt x puasa ati... ada ja yang kurang... hayya... spoil la mood nk makan pizza kt c2... tapi ice cream dia sedap... rugi kalo x mkn...

4 hari je dating... dh nk balik.... sedih... nanti datang lagi ye....!! :-( 




~patience is much better~

Thursday, August 22, 2013

✿ ~ raya 2013.. ~ ✿

tema tahun ni blue...!! 






buah ati pn pkai baju biru jugak.... matching..!!




~patience is much better~

✿ ~ kosong..!! kosong..!! kosong...!! ~ ✿

cuti raya dh abis... start la kerja balik... serius x de mood nk kerja... ape cer..?? bila nk datang mood pn x thu la... kena g bercuti dlu kot...

jiwa kosong + serabut... ape yg srabut pn x thu....
~patience is much better~

Tuesday, August 20, 2013

✿ ~ isu snstif..!! :: ~ ✿

aku sgt menyampah nk jawab soalan cepu emas korang.... naik rimas la nk jawab.... kita kn sedia maklum jodoh pertemuaan, rezeki, ajal n maut Allah yang tentukan... so, x yh la nk tnya.... bila nk kawen, bila nk dapat anak... semua tu Allah yang tentukan... kita sebagai umat islam mampu berusaha... berdoa... for ur information la kn.... mne ade orang x mau kawen... x mau ada anak... orang gila pn nk kawen ok...!! so, x yh la tanya... doakan ja untuk dia semoga cpt dpt jodoh... di kurniakan rezeki.... tu yg terbaik....

ada la someone ni.... dh kwen... n dh nk ade ank dh... boleh plak dia tanya kita... " bila nk kawen... aku dh nk ade ank dh ko x kawen2... nk jadi anak dara tua ke..???" statement kau... aku bukan x nk kawen la... nanti jodoh aku dh sampai, aku kawen la... bukan aku x nk kawen...!!

p/s :- ni isu snstif ok...!! sb jodoh korang cepat, cepat la korang kawen.... jangan la bermegah dengan ape yang korang ade... nanti Allah tarik semua nikmat.... padan dengan muka....


~patience is much better~