kEsAyAngAnku

Monday, December 17, 2012

✿ ~ hanya mimpi ~✿

kalo member aku mesti marah kalo bgn tdo jer bg thu mimpi yg bukan 2.. katanya “ tu la… sblm tdo x nk basuh kaki… datang dari planet mne then terus tido…”

bukan x nk basuh kaki.. kang kalo basuh kaki mesti rasa macam x selesa… rse mcm “jijik” kalo kaki basah…

semalam mimpi dapat anak ppuan… comey… then kena culik pulak… sedih plak… tapi bukan masalah sedih tu.. masalah penat kejar perompak… bangun tdo still rase penat tu… dh macam berlari plak time tdo.. sampai nk bgun g kerja pn jadi mls sb rsa mcm x ckp tdo…!!

jam loceng dh bunyi…!! * memekak je jam ni… tutup n setting 15 min berbunyi semula…

tdo semula siap bersambung2 mimpi… tertekannya… after 15 min still terasa ngntok tahap berganda2… *mood x nk g kerja datang..!! tapi npk pulak muka puan nina… terus bgn siap2 g kerja….
benci betol kalo tdo mimpi kjar mengejar ni.. betol la org ckp mimpi tu mainan tdo… betol2 bermain dalam tdo…:D puas berkejar…

~patience is much better~

No comments: