kEsAyAngAnku

Tuesday, August 28, 2012

✿ ~ raya 2012 ~ ✿

dah 26 tahun aku beraya... hehehe.... tahun ni, raya sangat la best dari tahun lepas.... tapi raya time umo 12 tahun ke bawah lg best... dapat byk duit raya... raya tahun ni, byk pulak abis duit kena bg duit raya...:)

tapi raya tahun ni saya sgt beruntung kerana ada yang baik hati nk bagi duit raya.... RM100 dari my bro bawah saya, my mom RM50 n my dad RM50... ala2 kaya la kejab... balik je terengganu, terus abis RM200... duit banyak, belanja pn banyak.... hehehe...

✿ raya tahun ni, sempat nyengeh2 n beraya ngn insan tersayang....cinta ati saya " sayang, mintak maaf banyak2 yer kalo ade salah n silap.." . sayang sangat sama kamu... thx sb belikan baju raya... matching3.... taraaaa..!! sama x....?? :D


✿ pas beraya ngn sayang, g umah my best friend... rdu sangat2 kt dia n her baby... my best friend yg lebih muda dari saya dh ade ank...:D saya belom.... sb saya rase mcm saya lg muda dari dia... hahaha... perasannya.... 

✿ then pas tu, g majlis akad nikah member classmate sy.... selamat pengantin baru kawan saya.... npe kawan sy muda2 dari saya dh kwen...? jawapannye sb saya sgt terasa dr saya still muda lagi... hahaha.... then esoknya majlis kenduri kwen dia pulak... still matching ngn baju raya saya... hahaha,,,.. ala2 kena ngn tema g2...:D


✿ then, ari ahad dh nk balik terengganu... sob2.. sedih la pulak nk tinggalkan cik kekasih... tu la benda yang paling saya x ske... si dia antar n tinggal... nk nagis guling2... tapi apakan daya... ramai sangat yg memandang... salam n wat cool mcm x de ape pn yg berlaku... bagus...!!! sampai bilik lap air mata... hahaha.....

FOR ALL MY BLOGGER, BELUM TERLAMBAT UNTUK SAYA UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA.... MAAF ZAHIR N BATIN...




~patience is much better~

2 comments:

Fatin Zaini said...

salam aidilfirti..

nice blog !!
fatin zaini datang singgah dan follow anda.. ^_^

jemput ke http://www.fatinzaini.com/

~miss dyeLa~ said...

salam aidilfitri....

thx...:)