kEsAyAngAnku

Wednesday, December 7, 2011

:: bila hati ditemani kesedihan... ::

bila sedih jer, msti ingat arwah saiful azlan.... seriusly ila rndu abg.... tadi tido mimpi dia lg..... dia dh x de disisi aku kalo aku sedih.... dh x leh nk bercerita masalah lg..... tapi msg nasihat yg dia bagi still ada lg.... bila baca msg2 dia, msti bekolam air mata ni...


dulu masa arwah ada, bila aku sedih, dia dapat rasa... mesti dia akan call tanya kabar.... time aku sakit pn macam tu jugak... tapi skg dh x lagi... dia datang dalam mimpi je.....


alfatihah... moga roh abang dicucuri rahmat....
~patience is much better~

No comments: