kEsAyAngAnku

Sunday, November 22, 2015

✿ ~ dh 7 tahun...! ~ ✿

22 NOVEMBER 2015, genap la tahun kita berkenalan dengan en suami kita... bukan tempoh 7 tahun tu berkenalan... 7 tahun tu bercinta... kitaorg kenal 2004 lg... lama dh kn... sangat lama.. dari musuh jadi kawan, dari kawan jadi kawan baik... dari kawan baik jadi pakwe.. dari pakwe jadi en suami pada 05 JUN 2015... alhamdulillah... kawen jugak.. sb dlu kalo gaduh sampai baling fon sampai hancur... ada simpan lg sampai skg fon yg kena baling tu... 

dlu kalo jumpa mmg x kan check fon... sb takut sedih.... sb dia suka message ngn ppuan... i lepas tu positif je sepanjang masa... lantak la nk message ke apa... smpai sekarang pn malas nk check... 

bg i kalo dia jujur ngn i dia x akan buat pn... kalo dia x jujur, kita check fon dia pn dia x akan jujur...

# take note ye kaum adam....

~patience is much better~

Tuesday, November 17, 2015

✿ ~ happy birthday kawan baik...!! ~ ✿

hari ni kita nk wish birthday utk kawan baik kita...! kawan yg suka kianat kita time kita baru bangun tdo..! hanya dia je yg berani nak melawak ok time i baru bngun tdo... kat bawah tu ucapan kita utk awak...! kita malas dh nak menaip....:D



~patience is much better~

Thursday, November 12, 2015

✿ ~ preggy...!. ~ ✿

alhamdulillah.... 

Allah dh makbul doa i... amin...! 

i malas nk share kt fb... kita share kt cni je la...




~patience is much better~