kEsAyAngAnku

Thursday, November 27, 2014

✿ ~ tambah gadget ~ ✿

hari ni kursus lg... org lain semangat sangat belajar.. sy semangat nk tambah gadget je la..


ari ni join diorang wat banner ni... sapa yang nk buat, meh saya nk share link banner... x de la power sangat pn.. tp boleh la kn kalo nk try... nk hias cantik2 blog korang...  

let's try....:)


~patience is much better~

Wednesday, November 26, 2014

✿ ~ berkursus (blog) ~ ✿

sejak menjadi staf UUM ni, ari ni first time kena berkursus... berkursus la sgt.. bkursus buat blog plk tu... mmg dengar x dengar la... bukan sebab dh pandai... tapi sebab dh familiar sangat dengan benda ni... x la hari2 nk mengupdate,,, tapi mmg dh tahu serba sedikit tentang ber 'blog' ni...

dlu time student mmg ari2 la update.. sb ddk kt bilik pn dapat wifi.. sejak bekerja ni bukan x da masa nk ber blog.. tapi malas nk hadap... nti tgh taip orang belakang plak membaca... hehehe...

org sibuk blajar, saya sibok jugak... sibok candy, sibok ngn facebook... yang penting kt sini, saya sangat memerlukan bantal untuk zZzzz... bestnya kalo sleeping beauty time2 pas lunch ni...

esok lagi satu hari... perh... berasap bontot nk tunggu balik...
~patience is much better~

Saturday, November 22, 2014

✿~ 6 tahun suda..! ~ ✿

We are being together for six years…! Lama sangat… dh 6 tahun pn… kalo mak2 suka bebel.. kalo kawen, ank pn dh besar.. ye.. betol.. x dinafikan…

Tapi bila doa yang saya panjatkan belum dimakbulkan, mgkin ada sebab musababnya kenapa kitaorang x kawen lg… tipu la kalo x nk berumahtangga kn… tgk org lain ada family sendiri… tapi kita merancang.. Allah sebaik perancang….

Tolong jangan tanya saya kenapa dh 28 tahun x kawen lg…? saya x de jawapan untuk korang…. :’(


Saya hanya mampu berdoa utk hilangkan gundah dihati… sb mengadu ngn Allah, dia sentiasa dengar berbanding mengadu ngn manusia… 

~patience is much better~