kEsAyAngAnku

Monday, January 7, 2013

✿ ~ my birthday.. ~ ✿

today is my birthday.... saya dh 27 tahun... 27 tahun...?? macam x percaya... cepatnya masa berlalu.. rdu zaman kecik2.. zaman sek ren, sek men dlu... zaman kolej.... rdu kwn2 sek, rdu zaman2 kolej....

tahun ni celebrate tanpa org tersayang dcc... sedih kn... tapi x pe... every years dah sambut sama2... tahun ni jauh2 la plak..:D

for this year, saya nk cepat kawen, kete baru n mengharapkan hidup saya lebih sempurna dari sebelumnya... insyaAllah...

nk kek cm ni..:) sweet...


~patience is much better~

Sunday, January 6, 2013

✿ ~ tamatla sudah AJL 27 ~ ✿

kemenangan perpihak pada yuna.... terukir di bintang yang dinyanyikan oleh aizat..!! sedap ke..?? bagi saya ok la... bagi korang x tahu la... tgk kt post fb ade yang sampai nk bakar tv sebab lagu yg x de corus leh menang... ape pn, tu rezeki aizat... tapi dia pnye persembahan mmg sweet...

apepn,tahniah la pada aizat.....



~patience is much better~

Friday, January 4, 2013

✿ ~ AJL 27 ~ ✿


AJL 27 on 6 january.... sama ngn usia saya 27 tahun... tapi on 7 january...:) saya cuma nk highlight 1 lagu jer...a lot of story for this song... x minat sangat pn... biasa2 jer...
  • Idola (Azlan & The Typewriter) – Audi Mok & Azlan 
  • Pelangi Senja (Stacy) – Taja & Tun Teja 
  • Anak Kampung (One Nation Emcees & Jimmy Palikat) – Jimmy Palikat 
  • Ombak Rindu (Hafiz & Adira) – Zaidi
  • Tanpamu (Amir Jahari) – Amir Jahari
  • Lagu (Bedroom Sanctuary) – Bo Amir Iqram
  • Teman Pengganti (Black & Malique) – Malique
  • Ku Akui (Hafiz Suip) – Ajai 
  • Simetri (Hazama & Amy Search) – Audi Mok & Zel Firdhaus Haduan
  • Andaiku Bercinta Lagi (Mojo) – Edry Abdul Halim
  • Patah Seribu (Shila Amzah) – Shila Amzah
mne2 lagu yang menang tu adalah adat dalam bertanding.... good luck pada artis yang bertanding.... 

*ape yg berkaitan dengan lagu nih, hanya mereka yang berkaitan jer yang tahu....
~patience is much better~

Wednesday, January 2, 2013

✿ ~ sama tapi x serupa.. ~ ✿


ni sepupu saya.... sebelah mak... anak maksu... syazana namanya... ramai tegur muka kami sama... tapi i don't thing so....:)
 so, ape pendapat korang...?? same x...??



~patience is much better~