kEsAyAngAnku

Tuesday, February 28, 2012

:: bahasa..::

bak kata orang, dimana bumi dipijak, disitu langit dijunjung...
cm tu gak aku... ddk kt terengganu nih, leh la belajar ckit2 lorat terengganu,,...
best...!!! tapi kelakar....

satu malam, member cik ila ddk kat tas katil.... datang la pengacau... mmg member cik ila yg sorang ni gemar sgt sakat orang....

kuar la ayat dari member cik ila yg ddk kt atas katil tuh...

* jatuh kang.. sembang... samang kang... 

dh sume 'ng' kt belakang.... mengekek2 sume yg ade kt c2...
~patience is much better~

Friday, February 10, 2012

:: rindu itala ::

rdunye ngn itala yg comel...
pandai bercakap... segala2 dh pandai...


why msti pgl dia itala bukan mysara...
sebab kalo tanya dia name ape, mesti dia jawab itala...

semalam en. nasiff 3g, dia ade...
cik nasiff tanye sape tuh...
itala jawab acik ila....
sweet2 jer... x thu la cm ne dia leh cam cik ila...
sape yg ajar dia...
terkejut pn ade....

itala a.k.a nik faniza mysara


~patience is much better~

Thursday, February 9, 2012

:: khamis.. ::

sukanya saya bila hari khamis tiba...


sebabnya...

  • dapat g makan sedap2...
  • dapat g dating...
  • dapat g shopping...
  • balik pn awal...
bestnye.... 

=)

~patience is much better~

Friday, February 3, 2012

╭(╯_╰)╮




Ku akui ku sangat sangat menginginkan mu
Namun kusadari ku diantara kalian
Aku tak mengerti ini semua harus terjadi
Ku akui ku sangat sangat mengharapkan mu
Tapi kini ku sadar ku tak akan bisa
Aku tak mengerti ini semua harus terjadi
Lupakan aku kembali padanya
Aku bukan siapa siapa untukmu
Ku cintaimu tak berarti bahwa ku harus milikimu slamanya
Ku akui ku sangat-sangat menginginkan mu
Tapi kusadari ku diantara kalian
Aku tak mengerti ini semua harus terjadi

~patience is much better~

morning sunshine..

ceriakan pagi dengan senyuman...

 

~patience is much better~

Thursday, February 2, 2012

ari ni mulut dh macam ape dh...
pantang salah sikit pasti makan sumpah seranah...
orang cakap, percakapan melambangkan identiti...
tah la... x leh nk cover tahap marah aku ni...


sorry la wahai kengkawan saya...


ade orang cakap aku ni cemburu membuta...
dia rasa aku ni mmg x de perasaan kot...
biar la... aku mmg ske tgk jer... biar org suka2 nk wat apa pn kt aku...


perlu ke mcm tuh?? tapi sampai bile?? dh banyak kali remind... tapi kenapa mesti nk buat jugak?? ko mmg suke tgk aku marah agknye... mmg bagus....


p/s : aku x ske cakap banyak2 kali.. fikir la sdri.... dh 2 tahun... since my birthday on 7 januari 2010...


mood : berhenti berharap....


~patience is much better~

:: relationship status...::

untuk ape nk wat relationship status kalo nk hidden... baik x payah kn...
npe mesti hidden?? sb takut nanti x de yg nak kawan ngn kamu ker??
ke takut buah ati lain tahu yg awak tu dh berpunya??


so, saya dh putuskan untuk letak status single jer...
i'm single....


thx...
~patience is much better~