kEsAyAngAnku

Sunday, December 11, 2011

:: bila dh bulan disember.... ::

cepatnya masa berlalu.... dh nk abis tahun 2011... dh nk masuk tahun 2012.... umo pn dh makin meningkat.... tahun depan dh 26 tahun... cepatnya.... tapi kalo orang tgk still nampak macam remaja yg baru mencecah 20 thun..... makcik2 yang thu my age sibuk nk carikan jodoh.... hehehe.... x pe la.... cik ila sangat berterima kasih... tapi cik  ila dh ada pilihan ati sdri pn... tgu masa untuk dilangsungkan yer wahai my auntie...


so bila nk masuk tahun baru ni, banyak perubahan yg akan berlaku... selamat tinggal pada kenangan lalu.... selamat datang hidup baru....
~patience is much better~

:: this song for u dear.. ::

Aku takkan lelah menunggu
Hingga waktu ajal menjemputku
Takkan pernah ada sesalku untuk menunggumu
Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap menunggumu
Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu
Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa umurku sampai mati
Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap akan tetap menunggumu
Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu
Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa umurku

love u damn much dear..!!

~patience is much better~

Thursday, December 8, 2011

:: ceria pagi.. ::

morning sunshine... 

bgun pg x nk sedih lg.... so, bangun pagi smile cam org gile depan cermin... 

petua awet muda...:P


~patience is much better~

Wednesday, December 7, 2011

:: bila hati ditemani kesedihan... ::

bila sedih jer, msti ingat arwah saiful azlan.... seriusly ila rndu abg.... tadi tido mimpi dia lg..... dia dh x de disisi aku kalo aku sedih.... dh x leh nk bercerita masalah lg..... tapi msg nasihat yg dia bagi still ada lg.... bila baca msg2 dia, msti bekolam air mata ni...


dulu masa arwah ada, bila aku sedih, dia dapat rasa... mesti dia akan call tanya kabar.... time aku sakit pn macam tu jugak... tapi skg dh x lagi... dia datang dalam mimpi je.....


alfatihah... moga roh abang dicucuri rahmat....
~patience is much better~

:: alangkah....?... ::

aku x secantik zulaika... bukannya perfect macam fatimah az zahra 
tapi aku ada hati dan perasaan....

aku hanya nk kau faham keadaan aku jer....
bukan susah pn......

seriusly tension....!!!!

aku sayang kau walaupun kau macam cenderung nak kenal ramai ppuan lain dalam hidup kau...!! kalo boleh putar masa, aku harap kau x jumpa aku... aku x baik macam perempuan lain yang kau kenal..... kau ngn aku pn, ramai lg ppuan yg sentiase ngn kau... kau x keseorangan pn.... aku bukak fb kau pn, ramai ppuan yang sentiasa ngn kau... aku tahu kau sentiasa bahagia n disayangi walaupun tiada aku disisi.....

~patience is much better~

Monday, December 5, 2011

:: happy birthday mish finolina.. ::

hari ni, genap la umo ~yayang fino~ 22 tahun... happy birthday sayang.... sorry yer sb dh planing function ur birthday awal2... BUDU + NILA + TEPUNG GANDUM.... best x?? mesti igt sampai bila2 kn.... haahahaha...



ni la tuannya...

tp ni pic time birthday org lain....:)

~patience is much better~